باغدار و کشاورز
X
تبلیغات
رایتل
باقالی سبز،باقالی خشک سبز،باقالی سبزدولپه شده فریزری و بخارپز .. خشک کن طلایی یعنی کاهش هزینه های شما تا 90 درصد.. فقط با یک دستگاه.. زعفران ، پسته ، گردو ، کیوی ، بادام ، قارچ ، خشک کن گیاهان دارویی ، نعناع ، جعفری ، انگور .. همه فقط با یک دستگاه.. صنایع تبدیلی ارزان قیمت ، باغ و کشاورزی .. خشک کردن انواع سبزیجات .. همه لوازموجود است .. خشک کردن انجیر.. خشک کردن زردآلو.. خشک کردن آلوچه.. خشک کردن آلو خورشتی با هسته ، همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن بذر گوجه فرنگی.. خشک کردن زرشک.. خشک کردن توت سفید ..خشک کردن گوجه فرنگی.. همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن خربزه.. خشک کردن طالبی.. خشک کردن هندوانه.. خشک کردن سیب درختی ، خشک کردن زعفران به روش اسپانیائی ... پنج سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش .... در شهر خودتان به شما تحویل میگردد

سئوال و جواب احتمالی


1 - درباره سبزی و میوه های خشک

2 - میوه خشک بخورید تا سکته نکنید



چیپس گلابی با استفاده از خشک کن طلایی تولید شده است


این عکس خارجی نبوده و از جزوات دانشگاهی کپی
برداری نشده ، اصل اصل است وتوسط پرسنل خشک کن طلایی تهیه
وآماده سازی و چیپس شده. ما برخلاف برخی تولیدکنندگان خشکن از
عکسهای خارجی جهت فریب افکار عمومی استفاده نمی کنیم
خودتان مقایسه کنید


                                      

1 - درباره سبزی و میوه های خشک  


گفتگو با دکتر مسعود زنوزیان

 

حتما این روزها در سوپرمارکت ها و قنادی ها میوه های رنگارنگ و خشک شده ای را دیده اید که جلب توجه می کنند و نسبتا پرطرفدار هم شده اند. شاید این سوال برایتان پیش آمده باشد که آیا این میوه های خشک شده که بعضی ها به آن «چیپس میوه» می گویند، ارزش غذایی دارد؟ اصلا این میوه ها چگونه خشک می شوند؟ برای گرفتن جواب این سوالات گفتگویی کرده ایم با دکتر مسعود شقاقی زنوزیان، متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد

▪ آقای دکتر! برای خشک کردن میوه ها و سبزی ها معمولا چه کار می کنند؟

ـ در گذشته، خشک کردن سبزی با استفاده از روش های سنتی صورت می گرفت؛ مثلا سبزی را در مقابل نور مستقیم خورشید قرار می دادند تا آب آن تبخیر و خشک شود اما امروزه از تکنیک های جدیدی مانند بهره گرفتن از نور خورشید به صورت مصنوعی استفاده می کنند، یعنی نورخورشید را در یک محفظه جمع آوری می کنند و بااستفاده از تکنیک های ویژه ای این انرژی را به داخل محیط هایی که سبزی ها قرار دارند، هدایت می کنند تا سبزی ها خشک شوند. تفاوت این روش با روش های سنتی این است که سبزی ها به علت اینکه در معرض هوا و نور مستقیم قرار ندارند، آلوده هم نمی شوند و در عین حال، مقرون به صرفه هستند. البته روش های دیگری مانند خشک کردن اسمزی ( محلول اسمزی ) است. مثلا برای خشک کردن گوجه فرنگی، آن را در محلول قندی نمکی قرار می دهند و به کمک هوای گرم و خشک موجب تبخیر آب موجود در آن می شوند تا این سبزی در مدت زمان کوتاهتری خشک شود. رو ش های مدرن و استفاده از سیستم های الکتریکی نیز ازجمله روش های جدید است که کاربرد زیادی دارد.
اصلاحیه : با توجه به افزایش قیمت برق و گران بودن آن در ایران نوع الکتریکی گرمایی
اصلا توصیه نمیشود. خشک کن طلایی. 

خشک کن طلایی روش اسمزی و روشهای جدیدتر ،  کاملا متفاوت وآماده ای را به
مشتریان محترمی که از سال 92 اقدام به خرید کنند عرضه میکند

▪ برای خشک کردن میوه ها هم از همین روش ها استفاده می کنند؟

ـ بله؛ ولی گاهی از روش های ترکیبی هم استفاده می شود. بیشتر کارخانه ها برای حفظ رنگ میوه ها و جلوگیری از تیره شدن شان از گاز دی اکسید گوگرد استفاده می کنند که این گاز می تواند مشکل زا باشد و موجب بروز سرطان شود. اما مشکل اینجاست که اگر از این گاز برای خشک کردن میوه استفاده شود، رنگ میوه و سبزی عوض می شود و متقاضی کمتری پیدا می کند.

▪ آیا در روند خشک کردن میوه طعم اولیه آن حفظ می شود؟

ـ این روزها در بسیاری از کشورها، میوه ها به روشهای مختلفی خشک می شوند که این موضوع موجب حفظ رنگ و طعم اولیه میوه ها می شود و در عین حال بهداشتی تر است. در عین حال، این نکته را فراموش نکنید که بسته بندی نیز در حفظ این رنگ و طعم، تاثیر به سزایی دارد اما این روزها این میوه های خشک که به چیپس میوه معروف اند، در بسیاری از مغازه ها به صورت فله ای به فروش می رسند که به هیچ عنوان بهداشتی نیستند زیرا در معرض نور و انواع آلودگی های میکروبی قرار دارند و بهتر است از خرید میوه های خشک شده فله ای خودداری کنیم.

▪ ارزش غذایی این میوه های خشک شده با میوه های تازه برابری می کند؟

ـ شاخص کیفی میوه ها هنگام خشک شدن حفظ ویتامین C موجود در آنها است که البته در بعضی روشها حین روند خشک شدن میزان آن کاهش می یابد اما از طرفی با تبخیر آب موجود در میوه و کاهش وزن آن، ما شاهد افزایش غلظت مواد تشکیل دهنده میوه ها هستیم که این موضوع تا حدی مشکل را حل می کند. با تنظیم درجه حرارت میتوان در طی خشک شدن، ترکیبات حساس به حرارت هم از بین نروند و بنابراین می توان گفت که از نظر ارزش تغذیه ای، هر نصف لیوان میوه خشک شده تقریبا با یک لیوان میوه تازه خرد شده برابر است اما با توجه به افزایش کالری میوه های خشک در صورتی که از رژیم های لاغری پیروی می کنید، مصرف مداوم آنها توصیه نمی شود. از طرفی، میوه های خشک باید در کنار میوه های تازه مصرف شوند و به هیچ وجه نباید میوه خشک را جایگزین میوه تازه کرد. 

▪ چه میوه هایی هنگام خشک شدن کمترین آسیب را می بینند؟

ـ همه میوه ها را می توان خشک کرد زیرا بافت فیبری دارند. سیب، کیوی، آناناس، موز، پرتقال، انواع آلو، آلوچه ، آلبالو، انجیر، کنجد، زرشک، توت سفید،نارنگی، گردو ، بادام ، پسته ، لیمو اعمانی ، توت فرنگی ، خربزه ، هندوانه ، طالبی ، پیاز ، هویج ،گوجه فرنگی و انواع دیگر میوه و سبزیجات را به راحتی خشک کرد که می تواند جایگزین خوبی برای پاستیل و شکلات در میان کودکان باشد که هم موجب هضم غذا و هم پیشگیری از سرطان ها می شود.

▪ در خانه هم می توانیم میوه های مورد علاقه مان را خشک کنیم؟

ـ بله، برای این کار باید میوه ها را به قطعات کوچک خرد و در یک سینی استیل پهن کنید و روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید. حتی برای جلوگیری از تغییر رنگ و حفظ طعم آن می توان این برش ها را برای مدت کوتاهی درمحلول نمکی قرار داد و به تدریج آنها را روی گرما خشک کرد. هر چه برش ها نازک تر باشند، زودتر خشک می شوند. در تابستان هم می توان این برش ها را پشت پنجره و در مقابل نور خورشید قرار داد.

▪ استفاده از دستگاه های خشک کن میوه و سبزی را توصیه نمی کنید؟

ـ بله حتما توصیه میشود. استفاده از این دستگاه ها بهترین راه خشک کردن میوه و سبزی است و روند خشک کردن را سریع تر می کند و در عین حال، میوه ها و سبزی ها را یکنواخت و بهداشتی خشک می کند. 

▪ چه روشی را برای نگهداری از این میوه ها و سبزیجات خشک پیشنهاد می کنید؟

ـ ظروف دربسته شیشه ای یا پلاستیکی ضخیم بهترین گزینه اند تا تبادل گاز و رطوبت با هوای بیرون انجام نشود. حتی می توان از بسته های جاذب رطوبت و یا یک قطعه نشاسته بزرگ (در صورتی که با میوه ها تماس نداشته باشد) استفاده کرد و آن را در جای تاریک، خشک و خنک نگهداری کرد. با این روش، این میوه ها ۳ تا ۴ ماه سالم می مانند.

خشک کن طلائی استفاده از دستگاه بسته بندی سه کاره ویژه
خود را پیشنهاد و توصیه میـکـند با اسـتفاده از این  دستگاه 
ماندگاری محصولات تا بیش از یکسال تضمین میشود حتی
در شرایط معمولی


                    -------------------------------------------------------





           2 - میوه خشک بخورید تا سکته نکنید


بنا به تحقیقاتی که در دانشگاه مینه سوتا انجام شده میوه خشک درعین حال ریسک ابتلا به سرطان و بیماریهای قلبی را کاهش می دهد و به متابولیسم بدن کمک می کند.


پیش از این در برخی از کشورها میوه خشک جزو رژیم غذایی معرفی شده بود اما پس از برگزاری کنگره جهانی خشکبار و میوه خشک مصرف آن درتمامی کشورها به مسئولان بهداشت توصیه شده است .

به گفته دانلی گالاهر از دانشگاه مینه سوتا که نظارت بر این تحقیقات را بر عهده داشته ، میوه های خشک دارای مقدار زیادی پلی فنول هستند که برای جلوگیری از بیماریهای قلبی مفید است و ارزش غذایی فراوان آن اخیرا موردتوجه قرار گرفته است .

علاوه بر این میوه های خشک بنا به مکانیزمی که هنوز کشف نشده به شکل موثری مانع تکثیر سلولهای سرطانی در بدن می شوند .


در بخش دیگری از این تحقیق خاطر نشان شده
آب میوه های پاکتی که عمدتا توسط خانواده ها برای بچه های مدرسه ای خریداری میشوند دارای مقدار زیادی شکر بوده و می تواند برای آینده این کودکان در صورت مصرف فراوان مشکلاتی ایجاد کند . این آب میوه ها همچنین برای کسانی که دارای بیماری قند و یا مشکل اضافه وزن هستند اصلا توصیه نمی شود .

گالاهر توصیه می کند استفاده از آب معدنی بجای آب میوه های پاکتی میتواند بهترین گزینه برای دانش آموزان باشد . او دراین گزارش همچنین خواهان افزایش مالیات بر شکر برای کاهش مصرف آن در بین مردم شده است و همچنین تاکید کرده آب میوه پاکتی از برنامه غذایی مردم حذف شود .


خرید خشک کن طلایی طلایی ترین کار در تولید محصولات درجه یک باغداران و کشاورزان




تماس مکاتبه ای با خشک کن طلائی

ka.armoun@gmail.com

به امید دیدار






 

#0000ff