باغدار و کشاورز

حمایت از باغدار و کشاورز با تکنولوژی جدید

باغدار و کشاورز

حمایت از باغدار و کشاورز با تکنولوژی جدید

مقالات و قوانین و مقررات

 

 
 
کدام یک از اطلاعات شماره گذاری شده را میخواهید و چرا؟ 

درخواست خود را ایمیل کنید ، لطفا با مشخصات فردی کامل
شامل 3 سئوال نام کامل + شماره تماس + شهری که مکاتبه میکنید
در غیراینصورت از ارسال اطلاعات درخواستی معذوریم 
 
اطلاعات را با هزینه شخصی بدست آورده ایم


1: کشمش دانه دار
2: روش های انبار داری
3: ویژگی های نعناع خشک شده
4: خشکبار - فقط اسامی آنهاست
5: تاریخچه خشک کردن مواد غذائی
6: ویژگی ها و روش آزمون کشمش
7: استاندارد مربوط به - گلابی خشک شده
8: استاندارد مربوط به - هلوی خشک شده
9: روش نمونه برداری خشـکبـار تجدید نظر
10: استاندارد مربوط به - سیب خشک شده
11: سبزی های تازه - قوانین کار- بسته بندی
12: ویژگی ها و روش های آزمون انجیر خشک
13: برگه زردآلو - ویژگی های و روش های آزمون
14: قوانین مربوط به نگهداری انگور در سردخانه
15: کارگاه ها و کارخانه ‏های برگه زردآلو و کشمش
16: ویژگی های برگه زرد آلو جهت مصارف صنعتی
17: میوه ها و سبزی ها - انار - نگهداری در سردخانه
18: ویژگی های سیر خشک برگه ای تکه ای رنده شده گرد سیر
19: قوانین مربوط به ضد عفونی خشگبار و حبوبات - فومیگا سیون
20: قوانین مربوط به ساختمان ، تجهیزات و ایمنی سردخانه مواد خوراکی
21: روشهای نگهداری میوه‌ها و سبزی ها در سردخانه با هوای کنترل شده
22: قوانین مربوط به آماده سازی برای خشک کردن و بسته بندی سبزی ها
23: قوانین مربوط به نگهداری درسردخانه - میوه ها و سبزیها - زردآلو -1
24: قوانین مربوط به نگهداری درسردخانه - میوه ها و سبزیها - زردآلو -2
25: زعفران‏- قوانین مربوط به تجهیزات و تأسیسات کارگاه های بسته بندی
26: بسته بندی ـ کارتن برای بسته بندی خشکبارـ ویژگی ها و روش های آزمون
27: قوانین مربوط به تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
28: شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه و روش اندازه‏ گیری آنها
29: قوانین مربوط به محاسبه ظرفیت وزنی سالن های نگهداری سردخانه مواد غذائی
30: اندازه‌ گیری ماده خشک در میوه و سبزی و فرآورده آنها به روش خشک کردن در فشار کم
31: استاندارد مربوط به - حبوبات - آماده سازی، بسته بندی وانبار داری - قوانین کار بهداشتی
32: زردآلو خشک استاندارد شامل زردآلو خشک به دست آمده با میوه ها از واریته (رقم) از رشد
33: قوانین مربوط به ساختمان ، تاسیسات ، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی





آیا شما هم از

درآمدخودتان یا خانواده نارضایتی دارید

آیا خواهان درآمد کمکی و مناسب آنهم در منزل هستید خرید

خشک کن طلایی پیشنهاد ماست خشک کن طلایی



چیپس گلابی با استفاده از خشک کن طلایی تولید شده است


این عکس خارجی نبوده و از جزوات دانشگاهی کپی
برداری نشده ، اصل اصل است وتوسط پرسنل خشک کن طلایی تهیه
وآماده سازی و چیپس شده. ما برخلاف برخی تولیدکنندگان خشکن از
عکسهای خارجی جهت فریب افکار عمومی استفاده نمی کنیم
خودتان مقایسه کنید





  


عذرخواهی از ننوشتن قیمت ، واقعا معذوریم


تماس مکاتبه ای با خشک کن طلائی

ka.armoun@gmail.com

به امید دیدار