باغدار و کشاورز
X
تبلیغات
وکیل جرایم سایبری
باقالی سبز،باقالی خشک سبز،باقالی سبزدولپه شده فریزری و بخارپز .. خشک کن طلایی یعنی کاهش هزینه های شما تا 90 درصد.. فقط با یک دستگاه.. زعفران ، پسته ، گردو ، کیوی ، بادام ، قارچ ، خشک کن گیاهان دارویی ، نعناع ، جعفری ، انگور .. همه فقط با یک دستگاه.. صنایع تبدیلی ارزان قیمت ، باغ و کشاورزی .. خشک کردن انواع سبزیجات .. همه لوازموجود است .. خشک کردن انجیر.. خشک کردن زردآلو.. خشک کردن آلوچه.. خشک کردن آلو خورشتی با هسته ، همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن بذر گوجه فرنگی.. خشک کردن زرشک.. خشک کردن توت سفید ..خشک کردن گوجه فرنگی.. همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن خربزه.. خشک کردن طالبی.. خشک کردن هندوانه.. خشک کردن سیب درختی ، خشک کردن زعفران به روش اسپانیائی ... پنج سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش .... در شهر خودتان به شما تحویل میگردد

مقالات و قوانین و مقررات

 

 
 
کدام یک از اطلاعات شماره گذاری شده را میخواهید و چرا؟ 

درخواست خود را ایمیل کنید ، لطفا با مشخصات فردی کامل
شامل 3 سئوال نام کامل + شماره تماس + شهری که مکاتبه میکنید
در غیراینصورت از ارسال اطلاعات درخواستی معذوریم 
 
اطلاعات را با هزینه شخصی بدست آورده ایم


1: کشمش دانه دار
2: روش های انبار داری
3: ویژگی های نعناع خشک شده
4: خشکبار - فقط اسامی آنهاست
5: تاریخچه خشک کردن مواد غذائی
6: ویژگی ها و روش آزمون کشمش
7: استاندارد مربوط به - گلابی خشک شده
8: استاندارد مربوط به - هلوی خشک شده
9: روش نمونه برداری خشـکبـار تجدید نظر
10: استاندارد مربوط به - سیب خشک شده
11: سبزی های تازه - قوانین کار- بسته بندی
12: ویژگی ها و روش های آزمون انجیر خشک
13: برگه زردآلو - ویژگی های و روش های آزمون
14: قوانین مربوط به نگهداری انگور در سردخانه
15: کارگاه ها و کارخانه ‏های برگه زردآلو و کشمش
16: ویژگی های برگه زرد آلو جهت مصارف صنعتی
17: میوه ها و سبزی ها - انار - نگهداری در سردخانه
18: ویژگی های سیر خشک برگه ای تکه ای رنده شده گرد سیر
19: قوانین مربوط به ضد عفونی خشگبار و حبوبات - فومیگا سیون
20: قوانین مربوط به ساختمان ، تجهیزات و ایمنی سردخانه مواد خوراکی
21: روشهای نگهداری میوه‌ها و سبزی ها در سردخانه با هوای کنترل شده
22: قوانین مربوط به آماده سازی برای خشک کردن و بسته بندی سبزی ها
23: قوانین مربوط به نگهداری درسردخانه - میوه ها و سبزیها - زردآلو -1
24: قوانین مربوط به نگهداری درسردخانه - میوه ها و سبزیها - زردآلو -2
25: زعفران‏- قوانین مربوط به تجهیزات و تأسیسات کارگاه های بسته بندی
26: بسته بندی ـ کارتن برای بسته بندی خشکبارـ ویژگی ها و روش های آزمون
27: قوانین مربوط به تهیه انواع کشمش از مرحله برداشت محصول تا بسته بندی
28: شرایط فیزیکی نگهداری میوه و سبزیجات در سردخانه و روش اندازه‏ گیری آنها
29: قوانین مربوط به محاسبه ظرفیت وزنی سالن های نگهداری سردخانه مواد غذائی
30: اندازه‌ گیری ماده خشک در میوه و سبزی و فرآورده آنها به روش خشک کردن در فشار کم
31: استاندارد مربوط به - حبوبات - آماده سازی، بسته بندی وانبار داری - قوانین کار بهداشتی
32: زردآلو خشک استاندارد شامل زردآلو خشک به دست آمده با میوه ها از واریته (رقم) از رشد
33: قوانین مربوط به ساختمان ، تاسیسات ، تجهیزات فنی بهداشت و نگهداری سردخانه مواد غذائی





آیا شما هم از

درآمدخودتان یا خانواده نارضایتی دارید

آیا خواهان درآمد کمکی و مناسب آنهم در منزل هستید خرید

خشک کن طلایی پیشنهاد ماست خشک کن طلایی



چیپس گلابی با استفاده از خشک کن طلایی تولید شده است


این عکس خارجی نبوده و از جزوات دانشگاهی کپی
برداری نشده ، اصل اصل است وتوسط پرسنل خشک کن طلایی تهیه
وآماده سازی و چیپس شده. ما برخلاف برخی تولیدکنندگان خشکن از
عکسهای خارجی جهت فریب افکار عمومی استفاده نمی کنیم
خودتان مقایسه کنید





  


عذرخواهی از ننوشتن قیمت ، واقعا معذوریم


تماس مکاتبه ای با خشک کن طلائی

ka.armoun@gmail.com

به امید دیدار