باغدار و کشاورز
X
تبلیغات
رایتل
باقالی سبز،باقالی خشک سبز،باقالی سبزدولپه شده فریزری و بخارپز .. خشک کن طلایی یعنی کاهش هزینه های شما تا 90 درصد.. فقط با یک دستگاه.. زعفران ، پسته ، گردو ، کیوی ، بادام ، قارچ ، خشک کن گیاهان دارویی ، نعناع ، جعفری ، انگور .. همه فقط با یک دستگاه.. صنایع تبدیلی ارزان قیمت ، باغ و کشاورزی .. خشک کردن انواع سبزیجات .. همه لوازموجود است .. خشک کردن انجیر.. خشک کردن زردآلو.. خشک کردن آلوچه.. خشک کردن آلو خورشتی با هسته ، همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن بذر گوجه فرنگی.. خشک کردن زرشک.. خشک کردن توت سفید ..خشک کردن گوجه فرنگی.. همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن خربزه.. خشک کردن طالبی.. خشک کردن هندوانه.. خشک کردن سیب درختی ، خشک کردن زعفران به روش اسپانیائی ... پنج سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش .... در شهر خودتان به شما تحویل میگردد

مغز از بینی سبقت می گیرد


مغز در تشخیص بو از بینی سبقت می گیرد



دانشمندان دریافته اند پیش از آنکه بینی، بوی آشنایی را تشخیص دهد،
مغز سیستم حسی را برای دریافت و تشخیص آن بوی خاص آماده می کند

شواهد حاکی از آن است که مغز از 'رمزگذاری پیش بینی کننده' برای ایجاد
'الگوهای پیش بینی کننده' بوهای خاص در قشر بویایی در مغز استفاده می کند.
بو پیش از آنکه توسط بینی تایید شود در قشر بویایی مغز جای می گیرد.

محققان می گویند رمزگذاری پیش بینی کننده از اهمیت بسزایی برخوردار است

چرا که مزیت رفتاری را برای حیوان و انسان فراهم می آورد و اجازه می دهد
فرد واکنش سریع تر و دقیق تری به محرک های موجود در محیط اطراف نشان دهد.

'کریستینا زلانو' مجری این پژوهش می گوید: اگرچه الگوهای پیش بینی کننده
به ما مزیت رفتاری می دهند اما افراد اغلب قدرت حس بویایی را نادیده می گیرند.

وی افزود: اگر کسی یک بطری شیر به شما بدهد و بپرسد آیا این شیرفاسد
شده است یا خیر ، ممکن است هیچ نشانه قابل رویت و یا امکان جوشاندن
وجود نداشته باشد که به شما در تشخیص دقیق فساد شیر کمک کند.از این
رو برای چنین تشخیصی به حس بویایی خود تکیه خواهید کرد.

تحقیقات ما حاکی از آن است که اگر مغز موفق شود یک الگو از بوی شیر
فاسد تهیه کند می توانید با دقت بیشتری مشخص کنید که آیا شیر فاسد است یا خیر.


خبرگزاری برنا



تماس مکاتبه ای با خشک کن طلائی

ka.armoun@gmail.com

به امید دیدار