باغدار و کشاورز

حمایت از باغدار و کشاورز با تکنولوژی جدید

باغدار و کشاورز

حمایت از باغدار و کشاورز با تکنولوژی جدید

آموزش قورمه سبزی کاملا تصویری

قورمه سبزی ، قرمه سبزی

ترکیب سبزی این خورش بی نظیر ایرانی


خانمها ارزش وقت را میدانند ودیگر کمتراتفاق می افتد

خانمی هنرمند وکدبانو خودش سبزی پاک کند وبا خطرات

متعدد دیگر خودش سبزی خرد کند! 


آخ دستمو بریدم؟ 

مخترعین ومبتکرین به فکر خانمها بوده اند وبه روشهای

مختلف سعی برایجاد خدمات متعدد آشپزی بوده وهستند


برای تهیه سبزی

از مراکز دولتی تحت نظارت خرید کنید حتی اگر قیمت

بالاتری دارد با اینکار به سلامتی خود بها داده اید

این مراکز تحت نظارت شدید داخلی وبازرسان دائمی

اداره بهداشت هستند


از مغازه های سبزی خرد کنی که ارزان قیمت

میفروشند خرید نکنید ، به چند دلیل خیلی خیلی مهم 

بخاطر 200 تا 500 تومان ارزانتر
سلامت خود را به خطر نیاندازید


1 - این سبزیهای ارزان شناسنامه ندارند

2 - در اکثرمواقع کارگران آنها کارت سلامت ندارند و

برای شستن آنها از آب آلوده ارزان قیمت تصفیه نشده

استفاده میشود

دربیشتر مواقع ازمواد ضدعفونی بخاطرنیاز بـه

شستشوی بیشتر وآبکشی مجدد صرف نظرمیکنند

سبزی خوب شسته شده با موارد علمی وبهداشتی

مطمئن ارزان نیست

فروشندگان ارزان سبزی خرد شده فقط بدنبال

منافع بیشتر هستند ودلشان به حال من وشما

نمیسوزد


3 - بخاطر خارجی بودن کارگران آنها معمولا دستمزد آنها

به خارج کشور میرود


ترکیب سبزی بطور خلاصه : 

تره ..................... 40 درصد

جعفری ................ 30 درصد

برگ چغندر ........... 5 درصد ، یا خط پایین

برگ اسفناج ......... 5 درصد

گشنیز.................. 12 درصد

شنبلیله ............... 10 درصد

شوید ................. 3 درصد


خوشمزه بودن فقط از گوشت و سرخ کردن و چاشنی ها

نیست باید ترکیب درست باشد تا باقی کارها آسان شود

و حداقل بعد از درست کردن این خورش دوبار در یخچال

گذاشتنش فراموش نشود

این خورش بر خلاف خورش های دیگر ایرانی در یخچال

جا می افته؟


ترکیب سبزی بطور کامل : 


چند کیلو سبزی :
پیشنهاد ما برای مقدار سبزی مخلوط قورمه سبزی برای هر
6 نفر حدود 2.5 کیلو گرم باشد


تره :
یکی از کلیدی ترین سبزی قورمه است ، خوش مزه گی و دلچسب
بودن خورش شما وابستگی شدید به این سبزی کاملا ترد و خوش
خوراک دارد


جعفری :
درصد ترکیب آن 10 در صد کمتراز تره است ، بعضی خانمها حتی

تا دوبرابر تره از جعفری استفاده میکنند ، هیچ اشکالی ایجاد نمیکند


چغندر :
برگ چغندر یا اسفناج - برای کمک به غلظت دادن خورش و رنگ
سبز خوش رنگ در خورش است


گشنیز :
عطر فوق العاده آن جایگزینی ندارد، خورش مزه بهتری هم پیدا میکنه
در صد آن سلیقه ای است معمولا بین 15 تا 20 درصد عدد مناسبی است



شنبلیله :
عطر این سبزی بی نظیر است در صد آن سلیقه ای است معمولا بین 5 تا 10
درصد عدد مناسبی است ممکن است درصورتی که عادت مصرف شنبلیله کم
 باشد عطرش زیاد احساس نشود ، زیاد بودن شنبلیله باعث تلخی خورش میشود


شیوید ، شوید :

برای جلوگیری از نفخ ، هرطوری لوبیا پخته شود بازهم نفخ معده وجود دارد و این

شیوید است که با خواص ضد نفخ خود به کمک می آید و هم چنین با اثر تنظیم کنندگی

فشار خون کمک مناسبی برای بدن است، درصد ترکیب آن2 تا 3 مقدار مناسبی است






  


عذرخواهی از ننوشتن قیمت ، واقعا معذوریم

قیمت را ازما بپرسید - اعلام قیمت با یک تماس کوتاه

ka.armoun@gmail.com

تماس -  خشک کن طلایی

 






مطلب خورش قرمه و آموزش ادامه دارد حتما تکمیل خواهد شد
حتما با سبزی خشک هم آموزش میدهم