باغدار و کشاورز
X
تبلیغات
زولا
باقالی سبز،باقالی خشک سبز،باقالی سبزدولپه شده فریزری و بخارپز .. خشک کن طلایی یعنی کاهش هزینه های شما تا 90 درصد.. فقط با یک دستگاه.. زعفران ، پسته ، گردو ، کیوی ، بادام ، قارچ ، خشک کن گیاهان دارویی ، نعناع ، جعفری ، انگور .. همه فقط با یک دستگاه.. صنایع تبدیلی ارزان قیمت ، باغ و کشاورزی .. خشک کردن انواع سبزیجات .. همه لوازموجود است .. خشک کردن انجیر.. خشک کردن زردآلو.. خشک کردن آلوچه.. خشک کردن آلو خورشتی با هسته ، همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن بذر گوجه فرنگی.. خشک کردن زرشک.. خشک کردن توت سفید ..خشک کردن گوجه فرنگی.. همه فقط با یک دستگاه.. خشک کردن خربزه.. خشک کردن طالبی.. خشک کردن هندوانه.. خشک کردن سیب درختی ، خشک کردن زعفران به روش اسپانیائی ... پنج سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش .... در شهر خودتان به شما تحویل میگردد

چقدر با میوه ها آشنا هستید


ارزش مطالعه دارد و وقت کمی میخواهد


 چقدر با میوه ها ، خواص ، عملکرد آنها در بدن آشنا هستید؟

ما همه روزه از میوه ها تغذیه میکنیم و مطالب بسیاری نیز در مورد آنها مطالعه

کرده ایم اما هنوز مواردی هستند که ما از آنها بی خبریم

به گزارش گروه خواندنی های مشرق،میوه ها و سبزیجات موادی با ویتامین ها

و مواد مغذی بسیاری هستند.این ویتامین ها میتوانند از انواع مختلف مانند A,B

یا غیره باشند و همینطور خواصی مانند آنتی اکسیدان داشته باشند.در اینجا سعی

داریم به خواص برخی از میوه ها که ما روزانه مصرف میکنیم ولی اطلاعاتمان

در مورد آنها بسیار ناقص است بپردازیم.در ابتدا باید یکی از کلماتی که به طور

مداوم وقتی صحبت از میوه ها میشود میشنویم روشن سازی کنیم

 
آنتی اکسیدان چیست؟

انتی اکسیدان ها مواد مغذیی هستند که مانند آنزیم ها در بدن وجود دارند.آنتی اکسیدان

ها که در ویتامین هایی مانند:C و E وجود دارند به عنوان موادی که میتوانند از

بیماری هایی مانند:سرطان،ایست قلبی،آلزایمر و بسیاری دیگر از این قبیل بیماری

ها جلوگیری کنند شناخته میشوند

 

این مواد وظیفه دارند تا با مولکول های مضری به نام رادیکل های آزاد مقابله کنند.

رادیکال های ازاد مولکولهایی هستند بسیار ناپایدار و به همین علت میتوانند بسیار

برای بدن مضرر باشند رادیکال های آزاد بیشتر به سلول ها صدمه میزنند و در

صورت نبود آنتی اکسیدان ها میتوانند بسیار خطرناک باشند


خواص و ویتامین های برخی میوه ها:

 

انگور:میوه ای است اشنا که همه شما آن را میشناسید.انگور به عنوان ملکه

میوه ها شناخته میشود و حاوی ویتامین های A,B,C کلسیم،فسفر و غیره میباشد


1 - بسیار خون ساز است و به عنوان یک منبع انرژی شناخته میشوند

2 - آب انگور به عنوان یک نوشیدنی سالم شناخته میشود.آب انگور در موارد یبوست

نقرس رماتیسم،نارسایی های کبد بسیار مفید است


3 - باعث کاهش یافتن تجمع پلاکت ها و لخته شدن خون که بسیار برای بدن مضر

است میشود

4 - این میوه که به ملکه میوه ها معروف است با عث کاهش اسید های خطرناک مانند
اسید اوریک میشود که همین کمک بزرگی به کلیه ها میکند
 

گلابی : میوه ای که به رنگ های زرد،سبز و حتی بعضی مواقع بسته به نوع آن

میتواند قرمز یا قهوه ای نیز میباشد.گلابی دارای ویتامین های A,C  کلسیم،پتاسیم

کربوهیدرات و غیره است


1- به عنوان یک انتی اکسیدان خوب باعث سلامتی بدن میشود

2 - گلابی میتواند به خاطر شیرینی طبیعی که دارد برای بیماری دیابت بسیار مفید

می باشد

3 - یکی از بهترین میوه های برای زمانی است که شما تب دارید زیرا به خاطر

حالت خنک کنندگی خوبی که دارد باعث کاهش مقدارتب شما میشود.پس بهترین

 کاری که می توانید برای تب انجام دهید نوشیدن یک لیوان بزرگ آب گلابی است

4 - گلابی به خاطر داشتن پتاسیم به فشار خون به طور کلی سیستم گردش خون

کمک بسیاری میکند

 
 

هلو : به عنوان یکی دیگر از انتی اکسیدان های خوب شمارده میشود.هلو یکی

از منابع سرشار ویتامین A,B,C اهن،پتاسیم،فسفر،کلسیم و غیره میباشد


1- هلو از یبوست،نقرس،برونشیت،آسم میتواند جلوگیری کند

2 - میوه خوبی برای دفع سنگ کلیه است

3 - از افزایش فشار خون جلوگیری میکند

 

کیوی : به عنوان یکی از میوه های خوب و بسیار مفید شناخته میشود که البته

تعداد کمی آن را دوست دارند.این میوه دارای ویتامین C بیشتر از پرتقال و فیبری

بیشتر از سیب دارد البته کسانی که ناراحتی کلیه دارند در مصرفش احتیاط کنند


1- به خاطر داشتن ویتامین C فراوان درمان مفیدی برای تنگی نفس

آسم ، سرفه است


2 - کیوی به عنوان یک منبع بی نهایت فیبر شناخته میشود و میتواند خطر ابتلا

به سرطان روده را کاهش دهد.فیبر همچنین باعث کاهش کلسترول خون میشود

که همین از سکته قلبی جلوگیری میکند


3 - به طور کلی به علت وجود مواد مغذی میتواند از اسیب های وارده به

DNA جلوگیری لازم را به عمل بیاورد

 
 
جلوگیری از سکته مغزی به وسیله میوه های سفید :
 

میوه ها و سبزیجاتی که رنگ داخلی آنها سفید است میتوانند از خطر سکته مغزی

جلوگیری کنند به گزارش محققان دانمارکی مصرف 25 گرم از این میوه های سفید

به صورت روزانه میتواند تا 9 درصد از خطر سکته مغزی جلوگیری کند.در بین این

گونه میوه ها سیب و گلابی بهترین انتخاب میتوانند باشند


میوه هایی که به رنگ های سبز،نارنجی/ زرد و یا قرمز/ بنفش هستند به جلوگیری از

سکته مغزی کمکی نمیکنند.احتمال این سکته در بین افرادی که از میوه های سفید

استفاده میکنند 52 درصد کمتر از افرادی است که به این مقوله بی اعتنا هستند

این بدین معنا نیست که از خوردن میوه های دیگر اجتناب کنید زیرا هر میوه ای

خواص مربوط به خودش رادارد.


تحقیقاتی در دانشگاه هلند به انجام رسید که این موضوع را ثابت میکند.این تحقیق

به مدت 10 سال و بروی بیش از 20 هزار نفر انجام شد که در این میان تنها 233

نفر سکته مغزی داشتند


به طور کلی میوه های سفید بخش بزرگی از میوه ها را شامل میشوند مانند :

گلابی،سیب موز و بسیاری دیگر.سیب و گلابی بیشترین مصرف را دارند


با اصلاح به نقل از : گروه اینترنتی نیک صالحی