![](http://s3.picofile.com/file/7384265585/09354956562_.png)
آموزش خشک کردن انواع میوه به همراه توضیحات
لطفا کمی صبر کنید تا عکس یا عکسهای صفحه ای که باز کرده اید دیده شود
تولید صنعتی مواد غذایی همیشه از نظر تولید انبوه مورد توجه بوده است. به علاوه تولید صنعتی در مقایسه با تولید سنتی امتیازاتی دارد که از جمله آن ها بهداشتی بودن این مواد غذایی نسبت به آنهایی است که به صورت فله ای عرضه می شوند.چیپس سیب ، پرتقال و خرمالو با استفاده از خشک کن طلایی تولید شده است
این عکس خارجی نبوده و از جزوات دانشگاهی کپی
برداری نشده ، اصل اصل است وتوسط پرسنل خشک کن طلایی تهیه
وآماده سازی و چیپس شده. ما برخلاف برخی تولیدکنندگان خشکن از
عکسهای خارجی جهت فریب افکار عمومی استفاده نمی کنیم
خودتان مقایسه کنید
روش جدید اسمز فرایینگیکی از روشهای جدید صنعتی خشک کردن میوهها، به کارگیری فرآیند اسمز فرایینگ به همراه استفاده از پوششهای خوراکی است که محققان ایرانی واز جمله متخصصان خشک کن طلائی به آن دست پیدا کردهاند.
یکی از پژوهشگران در این باره می گوید: “فرآورده ی تولید شده، بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی نگهدارنده از نظر خصوصیات کیفی مانند رنگ، طعم، ارزش غذایی و محتوای ویتامینی، برتری قابل توجهی در مقایسه با نمونه های تولید شده به صورت سنتی و صنعتی معمول دارد. استفاده از روشهای تلفیقی اسمزی و فرایینگ می تواند حدود ۸ تا ۱۰ درصد، تولید محصول خشک نهایی را افزایش و واکنشهای نامطلوب قهوهای شدن آنزیمی را تا حد قابل توجهی کاهش دهد.”
وی افزود: “تا کنون این فناوری برای تولید محصولاتی مانند سیب، موز، کیوی، پرتقال، گلابی، زردآلو و هلو مورد استفاده قرار گرفته است.”
برسی معایب روش سنتی میوه های خشک
روشهای سنتی خشک کردن مواد غذایی بر کیفیت محصول تاثیرات منفی می گذارد، مانند افزایش چروکیدگی بافت، سخت شدن سطح محصول، تغییرات نامطلوب در رنگ، عطر، طعم و کاهش ارزش غذایی آن.قهوهای شدن آنزیمی فرآیندی است که به علت فعال شدن آنزیم های موجود در میوه هایی مانند سیب موجب تغییر رنگ آن می شود. البته تا اندازه ای می توان رنگ بعضی میوهها را پس از برش دادن، با افزودن مقدار کمی از چاشنی قوی مثل آب لیمو ترش تثبیت کرد.
در زیر تفاوت مواد مغذی موجود در زردآلوی خشک و زردآلوی تازه برای نمونه
ماده مغذی ( گرم/ کالری ) | زردآلوی تازه | زردآلوی خشک |
انرژی | ۷۴ | ۳۱۳ |
فیبر | ۰/۴ | ۰/۳ |
ویتامین A | ۴۰/۳ | ۱۵ |
بتا کاروتن | ۲۲/۹ | ۹ |
ویتامین C | ۲ | ۰ |
پتاسیم | ۵/۴ | ۴/۸ |
آموزش, خشک کردن هلو, خشک کردن گلابی, خواص میوه ها و سبزیجات, دستگاه خشک کن میوه, دستگاه میوه خشک کن, دستگاه میوه خشک کن خانگی, روش خشک کردن قیسی, روش خشک کردن موز, روش خشک کردن میوه ها, میوه های خشک
![](http://s3.picofile.com/file/7368656020/key2_A.png)
![](http://s5.picofile.com/file/8135591500/pol2.gif)
![](http://s5.picofile.com/file/8135591326/ne3.gif)